Saaremaa Muuseum

SIHTASUTUS

Kuressaare linnus

avatakse 10.00

Aavikute maja

avatakse homme 12.00

Mihkli talu

avatakse 10.00

Aavikud avatud!

Vallimaa t. 7, 93812 Kuressaare
aavikud@samu.ee
+(372) 5624 2194


Aavikud avatud!

Johannes ja Joosep Aaviku majamuuseum on avatud 1. juunist 31. augustini igal reedel ja laupäeval kl 12−17!

Tule tubadesse, kus Eesti radikaalseim keeleuuendaja ja Saaremaa armastatuim muusikaõpetaja elasid ja töötasid. Astu aeda, kuhu on Eesti Keele Instituudist suvitama kolinud eesti keele uudis-, unar- ja murdesõnad. Sirvi Johannesest ja Joosepist kõnelevaid raamatuid või saarlastest kirjanike ja luuletajate teoseid. Jäta meile oma lemmiksõna kas Johanneselt, murdekeelest või enda keeleloomingust. Jaga meiega oma mälestust Joosepist või Aavikute majast.

Ootame pikisilmi ja kikikõrvu!